f Obiščite naš profil
na omrežju Facebook

031-655-313 Pokličite nas za
nasvet ali naročilo

Anticelulitna ročna masaža

Anticelulitna ročna masaža zajema tehnike, ki mejijo na limfno drenažo in spodbujajo prekrvavitev ter razbijajo trdovraten celulit. Obenem spodbudijo izločanje odvečnih tekočin, ki se zadržujejo v naših telesih ter le še pripomorejo k izrazitemu videzu celulita. Z njo odpravimo odvečno limfno tekočino, ki se nabira v našem telesu in se znebimo občutka težkih nog! Kožo dobro prekrvavimo, izboljšamo tonus in videz kože. Zato je v kombinaciji z redno telesno vadbo in pravilno prehrano odlična kombinacija do lepo oblikovane postave.

Anticelulitna ročna masaža je starodavno sredstvo, ki služi za aktiviranje celotnega telesa. Spodbuja in pospešuje krvni pretok, razgrajuje maščobne blazinice, pomaga odstraniti odpadne snovi iz telesa in učvrstiti telo.

Anticelulitna ročna masaža se izvaja na stegnih, zadnjici in trebuhu, kjer se z uporabo posebne kombinacije eteričnih olj ročno razbija celulitne celice, s čimer se pospeši razgradnja celulitnih oblog, poveča cirkulacija krvi in učvrsti tkivo. Koža postane odpornejša, gladka in bolj elastična. Posledično je manj pomarančaste kože.

V kozmetičnem salonu Jana za izvajanje anticelulitne ročne masaže uporabljamo različne naravne masažne kreme in naravna masažna olja.

Zakaj izbrati ravno ročno anticelulitno masažo?

Z ročno anticelulitno masažo odpravimo odvečno limfno tekočino, ki se nabira v našem telesu in se znebimo občutka težkih nog! Kožo dobro prekrvavimo, izboljšamo tonus in videz kože. Zato je v kombinaciji z redno telesno vadbo in pravilno prehrano odlična kombinacija do lepo oblikovane postave.

Bi želeli tudi vi poskusiti kvaliteto naših storitev?

Rezervirajte si svoj termin, tako da izpolnite kontakti obrazec in nam pošljete povpraševanje za željene storitve.

Rezervirajte termin

Cenik storitev - Anticelulitna ročna masaža, klasične masaže

masaža obraza (površinsko čiščenje + masaža + krema) (25 minut) 18€
klasična švedska masaža (50 minut) 32€
klasična švedska masaža (90 minut) 45€
antistresna masaža (50 minut) 30€
masaža hrbet (20 minut) 15€
masaža noge (20 minut) 15€
anticelulitna ročna masaža z aromatičnimi olji (40 minut) 35€

Naročila sprejemamo na številki 031-655-313 ali preko elektronske pošte info@salon-jana.si.