f Obiščite naš profil
na omrežju Facebook

031-655-313 Pokličite nas za
nasvet ali naročilo

Masaža telesa

Masaža telesa je sistematična oblika dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje, saj praktično zajema vsa tkiva. Posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Učinki masaže so telesne in duševne narave. Z masažo telesa izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na kožo, skeletne mišice, krvni obtok, sklepe ter obsklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in na duševno počutje.

Masaža telesa z izbranimi olji za popolno sprostitev in pospešitev prekrvavitve v telesu pripomore k boljšemu počutju in razpoloženju. Z masažo telesa izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na kožo (odstranitev površinskih, mrtvih slojev in lusk, pa tudi izločkov znojnih in lojnih žlez), skeletne mišice (odstranitev mišičnih zatrdlin), krvni obtok (znižanje utripa in krvnega tlaka), sklepe ter obsklepne mišice (ohranja prožne in gibljive), podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in na duševno počutje. Zajema masažne tehnike glajenja, gnetenja, udarjanja, tresenja in vtiranja.

Pozitivni učinki masaže so izboljšanje krvnega obtoka, izboljšanje limfnega obtoka, boljša in hitrejša regeneracija tkiv, hitrejše odpravljanje produktov metabolizma, poveča se elastičnost kože, zmanjšanje oteklin, mehčanje zatrdlin in razlepljenje tkiv, boljša gibljivost sklepov, sprostitev in raztegnitev skrajšanih kit in mišic, poživitev centralnega in perifernega živčevja, zviša se prag bolečine, izboljšanje respiratornih funkcij, izboljšanje psihičnega počutja, izboljšanje splošnega počutja.

Bi želeli tudi vi poskusiti kvaliteto naših storitev?

Rezervirajte si svoj termin, tako da izpolnite kontakti obrazec in nam pošljete povpraševanje za željene storitve.

Rezervirajte termin

Cenik storitev - Pedikura, nega stopal, lakiranje

Osnovna nega nog 21€
Problematična nega nog (kurja očesa, vraščeni nohti...) 23€
Sanacija kurjega očesa 5€
Sanacija vraščenega nohta 5€
Pedikura na domu 25€
Pedikura + lakiranje 23€
Pedikura + francosko lakiranje 25€
Pedi gel (osnovno geliranje) 20€
Pedi gel (nalepke, biserčki...) 22€

Naročila sprejemamo na številki 031-655-313 ali preko elektronske pošte info@salon-jana.si.